parallax background

Oslofjord Convention Center

E6 Soknedalen
2018

Prosjektinformasjon

Oslofjord Convention Center utbygges og vil stå ferdig i 2020. Da vil anlegge bestå av 12 hotellbygg med totalt 1600 suiter, konferansesenter for inntil 10.000 personer, idrettsanlegg med innendørs fotballbane, kunstgressbaner med undervarme, ishall og badeanlegg.

Hva kjennetegner prosjektet

Guard har levert komplett driftskontroll til Oslofjord Convention Center gjennom totalentreprenøren ILC Contrustion AS. Guard har utviklet en fleksibel og brukervennlig driftskontroll-løsning. For raskt å kunne navigere til aktuell auite eller anleggdel i OCCs omfattende anlegg leverer Guard en spesialtilpasset søkemotor. Det er også utviklet et grensesnitt for integrasjon med Cenium hotellbooking og adgangskontroll fra Amadeo. Fjerntilkobling til driftskontrollen fra mobile enheter vil være sikret gjennom en kryptert VPN-tilkobling til anleggets nettverk.
 
Oslofjord Convention Center har som målsetting å bli en ledende leverandør i event- og konferansemarkedet i Nord-Europa. I den forbindelse bygges anlegget nå ut med nye hotellbygg med 1600 suiter, idrettsanlegg, ishall og badeanlegg. ILC Construction AS som er entreprenør for gigantprosjektet, har valgt Guard Automation til å utvikle en komplett driftsovervåkning for hele anlegget. SCADAsystemet vi leverer blir den største applikasjonen levert av Guard med over 150.000 tags når hele anlegget står ferdig utbygget i 2020. Fra driftskontrollen har man full kontroll på alle tekniske systemer i hele anlegget og løsningen er tett integrert med både hotellbooking og adgangskontrollen i alle byggene. Vi ser frem til å utvikle en markedsledende SCADA plattform for store konferansesenter sammen med Oslofjord Convention Center.

Yngvar Ødegård

System- og produktdirektør
Teknisk support